Buitengewoon Winkelen

Nieuws
Blijf op de hoogte van evenementen, acties en nieuwtjes uit het mooie winkeldorp Wierden en geniet extra van het shoppen dankzij mooie en exclusieve kortingen en acties die je bij deze nieuwsbrief vindt!
Download hier de exclusieve actiecoupons
EXCLUSIEVE ACTIES!


Dit is de eerste digitale nieuwsbrief die vanaf nu elke maand in jouw mailbox verschijnt. Bovendien sturen we om de maand ook nog eens ACTIECOUPONS. Daarmee heb je EXCLUSIEVE ACTIES, KORTINGEN of
GRATIS PRODUCTEN binnen handbereik. Print deze coupons uit of sla het bestand op, zodat je het in de winkel op je telefoon kan laten zien. Op die manier kom je in aanmerking voor mooie kortingen bij veel Wierdense winkels. Dus kom gezellig winkelen in Wierden en geniet van acties en kortingen dankzij deze nieuwsbrief!

Download hier alle actiecoupons!
STRAATTHEATER

Houd je van spektakel, show, performance, dans, acrobatiek en muziek? Kom dan op vrijdag 7 september gezellig winkelen in Wierden, terwijl er op verschillende locaties in het centrum straattheater wordt gemaakt.

Artiesten uit binnen- en buitenland zorgen er voor dat je als bezoeker even wordt meegenomen in de wereld van artistiek vermaak voor jong en oud! Tijdens de tiende editie van Straattheater Plus in Wierden zijn er zelfs drie Nederlandse premières te zien van internationaal theater van hoog niveau. Knappe, acrobatische circusacts worden afgewisseld met sprookjesachtige vertellingen in een poppentheater en een muzikale one-man-band performance.

Het publiek kan en mag bij alle shows deel uitmaken van de acts. Dát is nog eens buitengewoon interactief winkelen in Wierden! Meer informatie over het gehele programma, de aanvangstijden en de acts is te vinden op
www.straattheaterplus.nl.

Enneh... vergeet niet de coupons van deze nieuwsbrief mee te nemen voor aantrekkelijke kortingen en acties bij veel winkels in Wierden! Dat maakt het winkelen nóg leuker!
NIEUWE WINKEL VOOR NIJZINK BY JEANINE

Bloemengalerie Nijzink by Jeanine heeft een nieuwe winkel! De galerie is verhuisd naar de Stationsstraat 24A in Wierden, tegenover Puur Petra en Juwelier Denissen en slechts een kleine vijftig meter verwijderd van de vorige locatie. Donderdag 30 augustus zijn de deuren geopend na een grondige verbouwing. "De winkel is leuker en knusser, maar wel met een veel breder assortiment", vertelt eigenaresse Jeanine Mulder enthousiast. Elke bezoeker zal het met Jeanine eens zijn: er zijn sfeervolle hoekjes gecreëerd waar je je ogen flink de kost kan geven. "Zo willen we nóg meer een echte bloemist zijn voor onze klanten!" Om de verhuizing te vieren is er voor betalende klanten tot en met eind september een verloting van vier schemerlampen van Brynxz.

Lees hier gauw verder

Jeanine Mulder is trots op haar nieuwe winkel.

WIERDEN IS UNIEK

Het winkelaanbod in Wierden is breed en zeer divers. Met lege handen het dorp verlaten is eigenlijk onmogelijk. Doordat alle winkels ook goed bereikbaar zijn, voelt het centrum zelfs als één groot, leuk en bovenal florerend warenhuis, waar je de tijd als bezoeker eventjes vergeet.

Het winkelen is extra ontspannend, doordat de auto welkom is in de winkelkern. Parkeren is geen probleem! Tijdens het straattheater is de winkelkern zelf wel afgesloten voor gemotoriseerd verkeerd, maar ook dan is parkeren op steenworp afstand van de winkels volop mogelijk. Er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, die bovendien gratis zijn.

Wist je trouwens dat Wierden in meerdere onderzoeken goed naar voren komt? Zo staat het winkelcentrum van Wierden op de 26ste plek in de Top 100 van beste winkelcentra van Nederland (Locatus/Retail-Risk-Index) en is daarmee de enige winkelkern van Overijssel in die lijst. En ook op het jaarlijks onderzoek van opinieweekblad Elsevier naar de Beste Gemeente van Nederland, mag Wierden best trots zijn. De resultaten zijn verbluffend en ook hier scoort Wierden als gemeente ronduit het beste van de ruime regio.

NIEUWSBRIEF

Deze eerste nieuwsbrief is verstuurd naar iedereen die zijn of haar gegevens heeft achtergelaten bij de Wierdense Winkeliersvereniging (WiWi) tijdens één van de grotere acties. Vanaf september 2018 gaan we elke maand een digitale nieuwsbrief sturen. Geen interesse in nieuwtjes, aantrekkelijke kortingen of acties? Hieronder kun je jezelf uitschrijven.

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in het centrum van wierden!

Copyright 2019 © Buitengewoon Winkelen   |   Sitemap   |   Ontwerp: Grafisch Media   |   Realisatie: Webprodie