Buitengewoon Winkelen

Spotlight

met Kunsten op Straat

07-09-2018

Het gezellige en knusse, maar wel goed toegankelijke centrum van Wierden is op vrijdag 7 september een ware beleving voor jong en oud. Op deze dag zorgt het tiende Internationale StraattheaterPlus Festival namelijk voor veel gezelligheid in het hart van Wierden. Vanaf 16.00 uur vertonen diverse acts uit binnen- en buitenland hun kunsten op straat, op verschillende locaties in het centrum.

Natuurlijk zijn de winkels tijdens dezespeciale dag geopend. Wilt u tijdens het winkelen even ontspannen, dan zijn er voldoende horecagelegenheden om een hapje, verfrissend drankje, ijsje of een complete maaltijd te nuttigen. Vanaf het terras kunt u gezellig

meegenieten en heeft u goed zicht op de wisselende acts.

Het winkelaanbod in Wierden is breed en zeer divers. Met lege handen het dorp verlaten is eigenlijk onmogelijk. Doordat alle winkels ook goed bereikbaar zijn, voelt het centrum zelfs als één groot, leuk en bovenal florerend warenhuis, waar u de tijd als bezoeker eventjes vergeet.

Het winkelen is extra ontspannend, doordat de auto welkom is in de winkelkern. Parkeren is geen probleem! Er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, die bovendien gratis zijn.

Alle Wierdense winkeliers heten u dan ook van harte welkom tijdens het Internationaal StraattheaterPlus Festival!

Nieuws WiWi

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in het centrum van wierden!

Copyright 2019 © Buitengewoon Winkelen   |   Sitemap   |   Ontwerp: Grafisch Media   |   Realisatie: Webprodie