Buitengewoon Winkelen

Algemeen

Hoofdprijs: Reis naar Zweden

24-12-2018

Dag 1 - 2: Stenaline Kiel - Göteborg 17.45 uur vertrek per Stena Line van Kiel naar Göteborg Vertrek met de Stena Line om 17:45 uur van Kiel naar Göteborg.

Dag 2 - 8: Alevi Camping, Värmland Stöllet, 6 pers vakantiewoning Alevi Camping Aankomst 09.15 uur in Göteborg. U verblijft 6 nachten in een vakantiewoning bij Alevi camping.

Hondensledetocht Hondensledetocht Stollet Een van de dagen zult u een hondensledetocht gaan maken. Om een hondenslee te besturen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. De gids bepaalt wie van de deelnemers geschikt geacht worden om te mushen en aan dat oordeel kan niet worden getornd! Wij willen de veiligheid van onze honden en gasten tot in de hoogste graad kunnen garanderen.

Het gebruik van alcohol, vóór aanvang van en/of tijdens de activiteit is niet toegestaan; gelieve ook niet in bijzijn van de honden te roken.

Kleding:

Warme en winddichte (ski)kleding is aan te bevelen en goede winterboots of stevige, warme bergschoenen. Het kan erg koud zijn op Branäs! Een skibril, zeker bij sneeuwval en/of harde wind. Skischoenen zijn niet toegestaan bij het besturen van een slede. Passagiers met skischoenen dienen, om beschadigingen aan de sledes te voorkomen, de nodige voorzichtigheid in acht te nemen bij het in- en uitstappen.

Sneeuwscootertocht Sneeuwscootertocht Stollet Een van de dagen zult u een sneeuwscootertocht van 2 uur gaan maken. Let op, u dient in bezit te zijn van een geldig rijbewijs om een sneeuwscooter te besturen.

Bezoek Elandpark Elandpark Värmlands, Ekshärad U zult tijdens uw verblijf in midden Zweden ook een bezoek gaan brengen aan het Elandenpark in Ekshärad, Värmland. Dit bezoek zal zo'n 1,5 uur duren.

Arresleetocht Arresleetocht Stollet Een van de dagen zult u een arresleetocht gaan maken (incl. eten van de grill). Ontspan heerlijk in een slee die wordt voortgetrokken door een paard.

Dag 8 - 9: Stenaline Göteborg - Kiel 17.45 uur vertrek per Stena Line van Göteborg naar Kiel U reist op de 8e dag van Göteborg terug naar Kiel, vertrek 17.45 uur. U komt om 09.15 uur aan in Kiel en rijdt vanaf hier terug naar Nederland.

Meer informatie? Bekijk onze website: norgereiser

Nieuws WiWi

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in het centrum van wierden!

Copyright 2020 © Buitengewoon Winkelen   |   Sitemap   |   Ontwerp: Grafisch Media   |   Realisatie: Webprodie