Buitengewoon Winkelen

Algemeen

Bencura biedt massages in de Health & Beautycorner

02-10-2018

De Health & Beautycorner aan het Burgemeester van den Bergplein in Wierden heeft nu nog meer disciplines in huis. Ron Woelk, gediplomeerd masseur, opende enkele weken terug de deuren van BenCura. De masseur zorgt niet alleen voor ontspanning, maar legt – zeker met het oog op de winterperiode – de focus ook op schouder- en nekklachten.

BenCura is Italiaans voor 'goede zorg'. Dat is in een notendop waar Ron zich op richt. “Het doel is dat je als bezoeker alles even vergeet en dat pijnlijke schouders en nek verleden tijd worden.” In de Health & Beautycorner heeft Ron zijn eigen praktijk, zodat privacy geboden is. Hij deelt de ruimte met de Wierdense Ingrid Groeneveld, zij is mondhygiëniste en voetreflexologe.

“Het doel van alle massages is het zorgen voor ontspanning en het verminderen van klachten door spanning en stress of vermoeidheid door slaapproblemen. Zeker met het oog op de koudere periode komt het regelmatig voor dat nek- en schouderklachten het dagelijks functioneren verstoren.” Ron biedt meerdere behandelingen aan, waaronder massage met aromatische of huidverzorgende olie, kruidenstempelmassage, ayurvedische hoofd- en gezichtsmassage, voetreflexzone massage, zwangerschapsmassage of hotstone massage.

Bovendien zijn er treatments, die uit een combinatie van een reinigingsritueel met scrub, een bodypakking en een massage met olie en aansluitend lotion bestaan; een compleet ontspanningspakket dus.

Ron krijgt nu al regelmatig vragen of de behandelingen door de zorgverzekeraar worden vergoed, dat is niet zo. “Mijn behandelingen zijn gericht op ontspanning; dat betekent dus dat de massages niet worden vergoed. Maar mocht tijdens een massage blijken dat klachten niet veroorzaakt worden door bijvoorbeeld spierknopen, dan adviseer ik mensen naar de huisarts of fysiotherapeut te gaan.”

Voor wie meer informatie wil kan terecht op www.bencura.nl. Op de site is het ook mogelijk om online heel gemakkelijk een afspraak te plannen. De behandelingen worden op de maandag tussen 9.30 uur en 22.00 uur gegeven of op doordeweekse avonden tussen 18.00 uur en 22.00 uur. En lever de coupon van deze maand in en krijg bovendien twintig procent korting op massages!

Nieuws WiWi

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in het centrum van wierden!

Copyright 2020 © Buitengewoon Winkelen   |   Sitemap   |   Ontwerp: Grafisch Media   |   Realisatie: Webprodie