Buitengewoon Winkelen

Algemeen

Bloemengalerie Nijzink by Jeanine

04-09-2018

Bloemengalerie Nijzink by Jeanine heeft een nieuwe winkel! De galerie is verhuisd naar de Stationsstraat 24A in Wierden, tegenover Puur Petra en Juwelier Denissen en slechts een kleine vijftig meter verwijderd van de vorige locatie. Donderdag 30 augustus zijn de deuren geopend na een grondige verbouwing. "De winkel is leuker en knusser, maar wel met een veel breder assortiment", vertelt eigenaresse Jeanine Mulder enthousiast. Elke bezoeker zal het met Jeanine eens zijn: er zijn sfeervolle hoekjes gecreëerd waar je je ogen flink de kost kan geven. "Zo willen we nóg meer een echte bloemist zijn voor onze klanten!" Om de verhuizing te vieren is er voor betalende klanten tot en met eind september een verloting van vier schemerlampen van Brynxz.

Jeanine heeft enkele jaren terug de bloemengalerie van echtpaar Nijzink overgenomen. Die naam is een begrip in de ruime regio, een geldige reden om die dus op gevel te houden. Wel staat 'by Jeanine' er overduidelijk onder, waarmee Jeanine haar eigen stempel op de winkel wil drukken. "Onze vorige locatie was te groot voor wat wij wilden; veel te onpersoonlijk. We zijn van vierhonderd vierkante meter naar ongeveer honderd vierkante meter gegaan. Dat lijkt klein, maar dit nieuwe pandje is echt veel leuker en knusser. Dat komt de sfeer in de winkel ten goede!"

Jeanine vervolgt: "We hebben binnen bewust gekozen voor donkere kleuren, zodat de boeketten er uit knallen qua kleur. Bovendien houd ik zelf van stoer. Daarmee bedoel ik niet het landelijke, maar juist het industriële gecombineerd met klassieke objecten. De nieuwe gevel is daar een goed voorbeeld van: opvallend en stijlvol al zeg ik het zelf. En binnen vind je juist weer roestige golfplaten tegen de muur. Een mooi contrast." De klus is bijna geklaard, de laatste hand wordt nu aan de buitengevel gelegd. En zodra die gereed is, volgt de officiële opening.

Nijzink by Jeanine richt zich vanaf nu meer op seizoensgebonden boeketten, kleurrijk en opvallend. Daarnaast zijn er volop accessoires te vinden die vooral een luxe uitstraling bieden. "Dat betekent niet dat ze onbetaalbaar zijn, integendeel, we hebben ze in elk budget! Mooie vazen en potterie, daar zijn we goed in. Maar denk ook aan prachtige bloemenkransen en verschillende arrangementen. Daarin volgen we de trends van dit moment, zoals veldboeketten en de bijzondere plantensoorten zoals orchideeën. Dat is écht hot!"

Tot en met het eind van deze maand september 2018 heeft Jeanine nog een openingsactie: iedere betalende klant maakt bij aankoop kans op een schemerlamp van Brynxz. Er worden in totaal vier Classic Majestic Vintage lampen ter waarde van 63,90 euro verloot. Vraag naar de voorwaarden in de winkel. De bloemengalerie is geopend op maandag (13.00 uur - 18.00 uur), dinsdag tot en met donderdag (9.00 uur - 18.00 uur), vrijdag (9.00 uur - 21.00 uur) en zaterdag (9.00 uur - 17.00 uur) of kijk op www.bloemengalerienijzink.nl voor meer informatie.

Nieuws WiWi

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in het centrum van wierden!

Copyright 2019 © Buitengewoon Winkelen   |   Sitemap   |   Ontwerp: Grafisch Media   |   Realisatie: Webprodie